domotica

Ramen en deuren geautomatiseerd afsluiten

geautomatiseerde woning

Om domotica slim te integreren binnen woningen en buitenpartijen, zoals schuren en garages zijn tal van geavanceerde toepassingen mogelijk. Domotica vergemakkelijkt ons leven aanzienlijk; want vanaf een afstand uw woning en buitenpartij monitoren via uw smartphone, wordt steeds gebruikelijker.

Integratie van Domotica wordt steeds gewoner

Vergelijk het met mobiele telefonie: vonden we het eerst nog onwennig en eigenlijk niet nodig: nu kunnen we inmiddels niet meer zonder. Domotica gaat dezelfde kant op. Vanaf uw vakantieadres instrueert u uw apparatuur (zonneschermen naar beneden, licht aan/uit, temperatuur instellen, kortom het huis bewoonbaar doen ogen), bezichtigt u uw woning van een afstand en ontvangt u meldingen van ongebruikelijke acties d.m.v. beveiliging.

Geavanceerde slotenbeveiliging

Ramen, deuren en overige kunnen o.a. worden voorzien van sensoren en geautomatiseerde sloten. Gebeurt er iets tijdens uw afwezigheid, dan ontvangt u hiervan melding op smartapparatuur en kunt u desgewenst actie (laten) ondernemen. Het is zaak om een goede slotenmaker in te schakelen voor geavanceerde sloten. In Amsterdam kunt u hiervoor een beroep doen op Slotenmakers 24-7 Noodlijn. Ook is er een vestiging in Leiden t.b.v. Zuid-Hollandse gemeenten.

Informatie

Dit high-tec slotenmakersbedrijf is gespecialiseerd in sloten voor domotica, naast het (urgent) vervangen van reguliere sloten. Slotenmakers 24-7 Noodlijn adviseert u graag verder over alle aanwezige toepassingen op gebied van domotica. Allereerst zal er een afspraak met u gemaakt worden om de situatie ter plekke op te nemen, waarbij u wordt voorzien van actueel advies over beveiliging. Hierna zult u een gespecificeerde offerte ontvangen en kan er een afspraak gemaakt worden voor de uitvoering.

Bezoek de website van Slotenmakers 24-7 Noodlijn voor meer informatie.

Tags

Over de auteur


Niels

Niels

Al jaren specialist op het gebied van marketing voor bedrijven omtrent machinebouw en mechanisatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*